Головна » 2018 » Листопад » 23 » Тиждень літератури рідного краю
15:19
Тиждень літератури рідного краю

Зустріч з письменником рідного краю

 

 Благодатна й щедра на таланти наша рідна Чернівеччина, зігріта лагідним сонцем, заколисана буйними вітрами.

22 листопада в Чернівецькій гімназії №2 за ініціативи вчителя української мови та літератури Антол І.В.  та бібліотекара Мулик О.М.  відбулася творча зустріч учнів 10-Б класів з письменницею-землячкою, доцентом кафедри соціології ЧНУ імені Ю. Федьковича Оксаною Степанівною Гнатчук. На зустрічі авторка презентував свій доробок – збірки сучасних байок, що вийшли з-під її талановитого пера.

Учні з цікавістю слухали байки у виконанні авторки та змогли зануритися у світ мистецтва. Продовжилася зустріч жвавим спілкуванням Оксани Степанівни та дітей,  яка познайомила  присутніх з творчими планами, цитувала  рядки улюблених творів, показала,  наскільки є закоханою у поетичне слово.

Теплі слова вдячності за творчість дарували поважному гостю гімназисти, зокрема зауважили,  що всі твори мають свою неповторну енергетику, зачіпають срібні струни духовних переживань і вчать нас бути добрими та відкритими. У свою чергу письменниця подарувала школі свої нові збірочки з автографом.

Безсумнівно, зустріч з Оксаною Степанівною  залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів письменників- земляків.Чекаємо на наступну зустріч! 

Переглядів: 655 | Додав: teach | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar